ŠTA JE SA NADALOM? ZAŠTO SE O TOME NE PRIČA? Legendarni HRVAT potkačio "KRALJA ŠLJAKE"!

Autor:

Sport

10.01.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se čuveni hrvatski stručnjak Nikola Pilić!

ŠTA JE SA NADALOM? ZAŠTO SE O TOME NE PRIČA? Legendarni HRVAT potkačio "KRALJA ŠLJAKE"!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Nikola Pilić

Nikola Pilić, koji je jednim delom zaslužan za to kakav je Novak igrač danas, izneo je mišljenje o današnjoj odluci suda.

Sve vreme su neki naši mediji pričali o pobedi pravne države. To nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani puta. Čestitam Novaku što je sve izdržao i sudu da je dao pravičnu presudu – rekao je Pilić za Index.

Nakon što se saznalo da je Đoković dobio pozitivan rezultat testa na koronavirus 16. decembra, u javnosti su isplivale slike od 18. decembra sa snimanja editorijala za francuski Ekip. Dežurni mrzitelji Novaka odmah su to iskoristili da ga napadnu.

Verujte mi, tada nije znao da je pozitivan. Priznao mi je to. To je sve Dimitrov lagao. Međutim, pustimo za trenutak Đokovića. Šta je sa Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već 31. je stigao u Australiju mada je morao biti u izolaciji najmanje 14 dana. Zašto se o tome ne priča? – rekao je Pilić.

Podsetimo, konačnu odluku ministra za imigraciona pitanja povodom Novakove vize mogli bi da dobijemo u noći između ponedeljka i utorka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dule

10.01.2022 16:32

Što bi pričali o nekom tamo skroz nebitnom liku ...

Dova

10.01.2022 18:38

Majmun po imenu nadal je vakcinisan.

Odgovori 9 13
I TI SI VAKCINISANA

11.01.2022 15:40

@Dova - Ipak ti nesto u glavi nedostaje. Ako je bio pozitivan, znaci da vakcinacija nema validnost.

Doba jure

12.01.2022 08:54

Globalna problematika oko korone sluzi da se skrene paznja sa neceg drugog....pametnom dosta...proci ce I korona...onda ce praviti paniku oko drugih stvari I tako u krug....sve dok ljudi malo vise ne budu u stanju da koriste svoj zdrav razum I rezon.. Ljudska civilizacija nastavlja da se razvija...trebalo je vremena I tocak da se izmisli...