OVO SE GROBARIMA NEĆE SVIDETI: Iskusni vezista oblači dres omraženog kluba!

Autor:

Sport

08.01.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se navijači Partizana sećaju poljskog Zaglebja iz Lubina, a kako se saznaje upravo ovaj klub bi mogao da bude naredna destionacija iskusnog crnogorskog internacionalca i fudbalera Partizana.

OVO SE GROBARIMA NEĆE SVIDETI: Iskusni vezista oblači dres omraženog kluba!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Kako prenosi "Mozzartsport" Aleksandar Šćekić bi mogao uskoro da nastavi karijeru u ekipi koja nakon prvog dela poljskog šampionata zauzima tek 14. poziciju. 

Procena rukovodstva kluba iz rudarskog grada Lubina je da u ekipi najviše škripi na pozicijama štopera i bekova, ali smatraju i da im je za ostvarenje ciljeva, opstanka u Ekstraklasi, neophodan i pouzdani fudbaler na poziciji zadnjeg veznog igrača. Kada je ova pozicija u pitanju izbor je pao na fudbalera Partizana i reprezentativca Crne Gore za koga smatraju da bi mogao odlično da odgovori zahtevima na tom delu terena. 

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Aleksandar Šćekić

 

Ugovor Aleksandra Šćekića vezuje za Partizan do leta 2023. godine i teško je da bi se crno-beli odrekli iskusnog fudbalera za novac koji ne bi zadovoljio sve strane. Prema renomiranom sportskom portalu "transfermarkt.com" vrednost Šćekića iznosi 1,8 miliona evra, a treba posebno napomenuti da je najviši transfer u istoriji poljskog kluba iznosio svega 500.000 evropskih novčanica. Tu sumu je Zaglebje platilo 2016. godine prilikom kupovine Filipa Staržinskog iz belgijskog Lokerena.

Da li će do ovog transfera i doći ostaje nam da vidimo, ali nezvanične informacije govore da crno-beli ove zime ne žele da se odreknu niti jendog od ključnih fudbalera, jer im je prioritet borba zua šampionsku titulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading