PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Dobro poznati napadač pred Humskom?

Autor:

Sport

08.01.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima tek 22 godine, iza sebe ima i iskustvo igranja u inostranstvu. Ponikao je u ekipi aktuelnog lidera srpskog superligaškog karavana, a kako se nezvanično saznaje postoji i šansa da se nakon četiri godine vrati u redove ekipe iz Humske ulice.

PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Dobro poznati napadač pred Humskom?

Foto: Starsport

Mladi i perspektivni centarfor Đorđe Jovanović 2018. godine napustio je redove Partizana i obreo se u belgijskom Lokerenu. Nakon epizoda u Španiji gde je nastupao za Kadiz i Kartagenu, Jovanović se prethodne 2021. godine vratio u srpski fudbal i obukao belo-crni dres ekipe sa Banovog Brda.

U aktuelnoj sezoni za ekipu Čukaričkog na 15 odigranih mečeva bio je strelac 11 pogodaka i svakako je u najvećoj meri doprineo visokom plasmanu svoje ekipe na tabeli Super lige.

Ostvareni rezultati svakako su ga ponovo vratili u žižu fudbalske javnosti, pa i ne čude interesovanja koja stižu sa svih strana za mladog fudbalera rođenog neposredno pred start NATO agresije u Leposaviću na Kosovu i Metohiji.

Jovanović je za dnevni list "Sportski žurnal", između ostalog, govorio i o dešavanjima iz januara prethodne godine kada se odlučio za povratak u srpski fudbal:

- Pojedinci su procenili da nisam za njih. Bio sam ljut, ali više nisam. Doneo sam dobru odluku što sam se odlučio za Čukarički. Zahvalan sam svima na ukazanoj šansli i nadam se da sam opravdao poverenje.

Tokom prethodne godine čak 21 put je tresao protivničke mreže, pa ne čudi želja navijača da ga ponovo vide u dresu Partizana, a svi se nadaju da će Banovo brdo zameniti Topčiderskim i to zajedno sa ljubimcem "juga" i živom legendom kluba Sašom Ilićem:

- Volim Partizan. Od svoje pete godine idem na utakmice. Imam sliku sa sestrom, tatom i stricem ispred stadiona u Humskoj kada smo igrali sa Artmedijom. Zato bih i voleo da se zajedno sa Sašom Ilićem vratim u Partizan, ali tek za koju godinu - istakao je mladi fudbaler kojem će narednog leta prioritet ipak biti ponovni odlazak u inostranstvo.

 

 

Treba napomenuti da je za usluge mladog srpskog napadača krajem prošle godine interesovanje pokazao francuski Olimpik iz Marseja koji je nudio obeštećenje od 5 miliona evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
РВ

09.01.2022 04:59

Је ли он отишао за "џабе" из Партизана? Јесте. А баш добар хоћу рећи солидан играч.