DA LI JE MATEJ NA OVOM MESTU UŠAO U REKU? Ovo je snimak o kom priča Igor Jurić - pogledajte i procenite (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.01.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i Centra za nestalu i zlostavljanu decu, na temu slučaja nestalog Mateja Periša (27) iz Splita, danas je ponovo izazvao nedoumicu i produbio misteriju. On se naime osvrnuo na snimke koji su se pojavili u javnosti.

DA LI JE MATEJ NA OVOM MESTU UŠAO U REKU? Ovo je snimak o kom priča Igor Jurić - pogledajte i procenite (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printskrin

Naveo da je zapostavljen snimak koji je objavljen pre nekoliko dana, a koji je plasiran kao video na kojem je prikazano kretanje nestalog Mateja Periše.

- Nekako je zapostavljen snimak u celoj priči, posebno onaj deo na kom je osoba koja pliva u Savi. Taj snimak se tada pojavio, otac Nenad Periš je rekao da na delu snimka na kojem se vidi osoba koja pliva u reci nije njegov sin i od tada to kao da je zaboravljeno. Taj snimak mnogo toga može da kaže u smeru pronalaska Mateja, ali i da pokaže da li neko namerno urušava istragu - navodi Igor Jurić.

Pogledajte snimak i sami procenite:

 

 

- Ne postoji nijedan snimak na kojem se vidi da Matija ulazi u vodu. Ne postoji snimak koji pokazuje da se vratio stepenicama. Ta stvar je jako čudna. Moram da kažem da u celoj priči nešto ne štima. Mnogo je kontroverzi. Gde je ostatak snimaka, ceo taj deo grada je pod kamerama. Neverovatno je da mu se odjednom gubi trag... - navodi Igor .

U celoj priči, kako navodi, nešto ne "štima". Mnogo je, kaže on, kontroverzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Marko

08.01.2022 19:59

Zasto je prekinut snimak ovde treba jos nekoliko sekundi da traje

Suzana

09.01.2022 11:31

Treba ispitati ko je plasirao snimak plivanja da skrene istragu u pogresnom smeru? Momak panicno bezi.Snimak treba da pogleda dobar psiholog.Zasto Gotik nema(?) kamere.Matej zaustavlja taxi da bi pobegao odatle,verovatno je zeleo u smestaj.Da li je njemu neko oteo telefon i bacio u Savu?Kad nekog jurite nije neophodno da trcite neposredno iza njega?Sa kim je Matej razgovarao pred izlazak iz Gotika (video drug)?Istraga je morala da se vodi i na kopnu?Mnogo je pitanja bez odgovora?I na kraju ko su Zadrani,oni koji zive u Bg. ili oni koji su doputovali iz Zadra,velika je razlika ? ... Zasto uGotiku nisu slavili N.G. u tim trenucima se nije ni predpostavljalo u sta ce sve ovo da se izrodi, mogao je biti sa nekom devojkom?