POVREDE OSAKATILE PARTIZAN: Stanojević otkrio na koga ne računa za meč odluke!

Autor:

Sport

08.12.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan očekuje meč poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa u Beogradu. Crno-belima je i bod dovoljan za prolaz ali trener ekipe iz Humske istakao je da razmišlja samo o pobedi.

POVREDE OSAKATILE PARTIZAN: Stanojević otkrio na koga ne računa za meč odluke!

Foto: Srpski telegraf

Aleksadnar Stanojević

Stanojević je pre svega istakao koliki značaj ima ova utakmica ali je i spomenuo i kadrovske probleme. 

- Svi znamo sta donosi utakmoca. Svesni smo toga. Bitna je iz 1000 razloga. Imamo kadrovskoh problema, Pantić gotovo izvesno neće igrati. Ščekić je neizvestan. Potrebna nam je pomoć navijaca. Navijači su nas protiv Sočija i Klare uveli u ovo takmičenje. Dolazi i veliki broj gostujućih navijača - otkrio je Stanojević.

Foto: Srpski telegraf

 

Starter crno-belih, Miloš Jojić, govorio je o situaciji u kojoj se tim za koji nastupa trenutno nalazi. 

- Došli smo do kraja. Izborili smo se da mi odlučujemo o prolasku dalje. Igramo pred našim navijačima, nadam se da ćemo se izboriti i slaviti svi zajedno - istakao je prvotimac Partizana Miloš Jojić.

Foto: Starsport

 

Mnogi su istakli da je ovo najvažniji meč u polusezoni za Partizan, to je potvrdio i trener "Parnog valjka" koji je analizarao i formu Anortozisa.

- Ova utaklmica je specifična utakmica jer te vodi u proleće, pa možemo da je karakterišemo kao najvažniju. Anortozis igra promenljivo. Mogu da pobede Gent, da pobede najbolje na Kipru, ali i da izgube od najlošijih ekipa. Jako nepredvidiva ekipa - istakao je Stanojević i za kraj poručio da ima plan B:

- Imamo i plan B ako nam bude neophodan da jurimo rezultat - zaključio je trener Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading