GROBARI U TRANSU: Oglasio se Natho pred odlučujuće mečeve (VIDEO)

Autor:

Sport

08.12.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Partizana, Izraelac Bibars Natho već duže vreme je na prinudnoj pauzi zbog probelam sa anemijom koje mu je dijagnostifikovano nakon nastupa za nacionalni tim.

GROBARI U TRANSU: Oglasio se Natho pred odlučujuće mečeve (VIDEO)

Foto: FK Partizan

Bibars Natho

Jedan od najboljih igrača crno-belih, prema poslednjim medicinskim ispitivanjima, neće moći da igra do januara. 

Da mu to nimalo ne prija i da bi najviše voleo da je sa svojim saigračima na terenu, izjavio je i sam Natho koji se putem drutvenih mreža oglasio i poželeo crno-belima sreću u poslednja tri meča.

- Kako ste? Nadam se da ste svi dobro. Hteo bih da vam poželim sreću na poslednje tri utakmice pred pauzu, da završite posao i ostvarite tri pobede. Sada kada nisam tu, vidim kako je to teško. Dao bih sve da sedim sad sa vama u svlačionici. Znam da dobro radite - igrate zajedno, držite se zajedno i radite zajedno. Molim vas, ne dajte Vujketu i Čakiju da postižu golove, ali nastavite sa pobedama. Nedostajete mi, vidimo se uskoro. Srećno - poručio je as Partizana, Bibars Natho.

 

 

Naredni meč, Partizan igra u Ligi konferencija, gde u odlučujućem meču dočekuje ekipu Anortizisa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading