PARTIZAN BOLJI OD ŠAMPIONA PORTUGALA? Neverovatne VESTI stižu sa jugozapada Evrope!

Autor:

Sport

08.01.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisali su ekipu Santa Klare.

PARTIZAN BOLJI OD ŠAMPIONA PORTUGALA? Neverovatne VESTI stižu sa jugozapada Evrope!

Foto: Starsport

Portugalski tim je nakon poraza od crno-belih prošao kroz turbulentan period, a sad se čini da se stvari vraćaju u normalu.

Santa Klara je u okviru 17. kola portugalskog prvenstva na svom terenu savladala šampiona Sporting sa 3:2 posle velikog preokreta.

Palinja je već u 10. minutu goste iz Lisabona doveo u prednost, da bi u 30. minutu Patrik doneo izjednačenje klubu sa Azorskih ostrva.

Republika

Foto: Starsport

Na startu drugog poluvremena Pablo Sarabija vraća prednost Sportingu. Ipak, hrabra Santa Klara se nije predavala. Prvo je sjajni Linkoln poravnao na 2:2 samo minut kasnije, a potom je u završnici meča asistirao Rikardinju za veliku pobedu domaćina.

Santa Klara je ovim trijumfom stigla do 16. boda i trenutno je na poziciji 13, dok je Sporting ovim porazom propustio priliku da pretekne Porto na čelu tabele.

Ova utakmica pokazala je da je ekipa Santa Klara veoma dobar tim, što sad još više daje na značaju uspehu Partizana u kvalifikacionom dvomeču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading