RAZBIJAJU KASU DO MAKSIMUMA: Engleski VELIKAN dovodi Vlahovića, od CIFRE će vas ZABOLETI glava!

Autor:

Sport

10.01.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fiorentine pretrpeli su ubedljiv poraz u današnjem susretu 21. kola "Serije A" na gostovanju u Torinu, a srpski reprezentativac nije odigrao meč za pamćenje.

RAZBIJAJU KASU DO MAKSIMUMA: Engleski VELIKAN dovodi Vlahovića, od CIFRE će vas ZABOLETI glava!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović zamenjen je u 73. minutu susreta na "Olimpijskom stadionu" u Torinu, ali bi zato uskoro mogao i definitivno da napusti Italiju.

Od ranije je poznato da ja za Vlahovićeve usluge zainteresovan londonski Arsenal, a uskoro bi slavni klub mogao da povuče i konkretnije poteze. 

Kako prenosi "Dejli Mejl" celokupan paket Vlahovićevog transfera u Lodon iznosiće neverovatnih 180.000.000 evra.

Portal "Mozzartsport" prenosi sve detalje eventualnog dogovora:

Arsenal i Fiorentina naći na sumi od 70.000.000 evra za obeštećenje što je jako dobra cifra za igrača koji sledeće leto ulazi u poslednju godinu ugovora. Violi ovaj transfer ide u prilog i zbog toga što ne želi da Vlahović završi u Juventusu.

Ali onda ide teži deo pregovra: Ubediti Vlahovića i njegove agente.

Oni za igrača traže petogodišnji ugovor vredan 10.000.000 evra po sezoni. Neto! To znači da bi Vlahović na bruto nivou koštao Tobdžije blizu 19.000.000 evra godišnje. Ukupno 95.000.000 evra!

 

 

A tu je i provizija koju traže Vlahovićevi zaustupnici i koja se do sada spominjala kao kamen spoticanja za brojne velike klubove koji su se raspitivali za igrača. Dejli Mejl piše da Vlahovićevi agenti traže minimum 15.000.000 evra provizije za realizaciju transfera koju bi platio londonslki klub.

Tako se ukupna suma za transfer paket penje na vrtoglavih 180.000.000 evra. I čak ni to nije problem za Arsenal koji je spreman da rizikuje. Ono što Vlahović takođe traži od novog kluba su visoke sportske ambicije i top nivo evropskog fudbala. Arsenal trenutno ne izgleda kao da to može da mu ponudi jer je pao u "B" rang evropskog fudbala.

Ipak, u pitanju je veliki i bogat klub čiji bolan proces rekonstrukjcije traje već godinama i pitanje je vremena kada će se vratiti na nekadašnje pozicije. Mikel Arteta ima neograničeno poverenje uprave kluba, a Vlahovića vidi u centru svog projekta za uspon Arsenala. Ako bi te njegove ideje perihvatio i srpski napadač, onda bi bila otklonjena najveća prepreka za transfer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading