KAKO ĆE GROBARI NA OVO REAGOVATI? Srpski reprezentativac menja klupske boje i oblači omraženi dres!

Autor:

Sport

09.01.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg strelca Fiorentime Dušana Vlahovića, nedeljama u nazad mediji "sele" iz kluba u klub. U poslednje vreme najčešće su se pominjali londonski Premijerligaši Arsenal i Totenhem, ali kako se trenutno čini Vlahović bi sa Apeninskog uskoro mogao da se preseli na Pirinejsko poluostrvo.

KAKO ĆE GROBARI NA OVO REAGOVATI? Srpski reprezentativac menja klupske boje i oblači omraženi dres!

Foto: Starsport

Luka Jović i Dušan Vlahović

Sve su češće glasine da će tokom ove zime Dušan Vlahović postati stanovnik Madrida i da će poneti crveno-beli dres kluba sa stadiona "Vanda Metropolitano"

Rukovodstvo madridskog Atletika je još prethodnog leta uputilo ponudu klubu iz Firence, ali do zaključenja posla tada nije došlo. Ove zime, posebno navijači "Jorgandžija" ističu želju da vide srpskog napadača u svojim redovima. Navijačke stranice na društvenim mrežama ispunjene su objavama o nekadašnjem fudbaleru Partizana, a posebno se navodi i da je jednu od tih objava i sam Vlahović "lajkovao".

 

 

Ta informacija još je više podrgrejala nade pristalica madridskih crveno-belih koji upravo u Dušanu Vlahoviću vide rešenje ovosezonskih problema kada je neefikasnost ekipe u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading