CRNO NA BELO: Otkriveno zbog čega je Vlahović uzeo broj SEDAM u Juventusu!

Autor:

Sport

08.02.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović je imao fantastičan derbi u dresu Juventusa.

CRNO NA BELO: Otkriveno zbog čega je Vlahović uzeo broj SEDAM u Juventusu!

Foto: Tanjug/AP

Vlahović je posle samo 13 minuta igre postigao prvenac protiv Verone, posle fantastičnog loba na asistenciju Paula Dibale.

Bivši fudbaler Partizana Valeri Božinov je svojevremeno takođe nastupao za Staru damu. Upravo je bugarsi napadač prokomentarisao dolazak Srbina u Torino.

Čuli smo se nedavno, čestitao sam mu, šalili smo se malo. Kaže da me se u Torinu niko ne seća. (smeh) Objasnio sam mu da mu je ovo najbitniji momenat karijere. Juventus je prava porodica, čak i kada ne pobeđuje to je jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Božinov za “Gazeta delo sport”.

Republika

Foto: Starsport

Bugarin je potom objasnio zbog čega će Vlahović u Juventusu igrati u dresu sa brojem "7".

To nije nikakva slučajnost. Rekao je novinarima da to ništa ne znači, ali znam da nije ništa slučajno. Verujem da je u pitanju marketinški potez, na kojem je insistirao i klub. Posle odlaska Kristijana Ronalda Juventusu je bila potrebna top kupovina. Vlahović je legao u pravom trenutku, a sam izbor “sedmice” je odličan potez.

Božinov veruje da će trio Dibala-Vlahović-Morata biti strah i trepet za protivničke odbrane.

- Dibala je dobar partner za Vlahovića. Zbog toga se iskreno nadam da će ostati u Juventusu i posle leta. Danas vrhunski klubovi igraju sa napadačem koji je snažan fizički i dobro tehnički obučen, a prati ga “desetka” sa raznim kvalitetima. Već protiv Verone videlo se da se dobro razumeju, lepo je videti dvojicu mladih igrača kako pomažu jedan drugom i dopunjavaju se kvalitetom. Obratio bih pažnju i na Moratu. Ima drugačije karakteristike od Vlahovića, a sada igra i drugačiju poziciju. Takav triling može svakog da uplaši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading