NA MARAKANI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Trofejni trener NAPUŠTA Topčidersko brdo!

Autor:

Sport

08.02.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni trener Stonoteniskog kluba Crvena zvezda napušta redovee šampiona...

NA MARAKANI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Trofejni trener NAPUŠTA Topčidersko brdo!

Foto: Starsport

Čovek koji predstavlja personifikaciju kako crveno-belog stonoteniskog kluba, tako i srpskog stonoteniskog sporta uopšte, Slobodan Tasković, napušta kormilo zvaničnog šampiona Srbije i seli se u najmalnju srapsku državu, Kraljevinu Bahrein.

Tasković će barem narednih godinu dana biti selektor tamošnje stonoteniske reprezentacije čime će nastaviti tradiciju srpskih stručnjaka na čelu reprezentacije ove ostrvske države u Persijskom zalivu.

 

 

Slobodan Tasković je prethodne sezone predvodio crveno-bele stonotenisere u osvajanju jubilarne, desete šampionske titule u istoriji kluba, a suštinski to je njegova deveta titula sa crveno-belim stonoteniserima čime se upisao u istoriju kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

 

 

U razgovoru za portal "Republika.rs", Tasković je istakao da sa velikim žaljenjem napušta kormilo Crvene zvezde, ali i da se nada da će i u dalekoj zemlji nastaviti da ostvaruje zapažene rezultate. Takođe je istakao da je veliku satisfakciju imao u činjenici da se od kormila crveno-belih oprostio trijumfom, pošto je njegova, sada već bivša ekipa, u susretu 15. kola Super lige Srbije, u dvorani na zapadnoj tribini najvećeg srpskog stadiona, savladala ekipu Temerina rezultatom 4:1.

Treba napomenuti da je istorija saradnje stonotenisera Srbije i Bahreina izuzetno bogata. Tasković neće biti prvi selektor ostrvske države, a reprezentacija Kraljevina Bahreina je neretko dolazila i u Srbiju na pripreme. Takođe, Mohamed Abas, stonoteniser Bahreina nekada je nastupao za zrenjaninski Banat, a do nedavno je bio i član Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading