CECA BRUTALNO SPUSTILA BILJANU SRBLJANOVIĆ! Bolje sport nego HAPŠENJE ZBOG DROGE!

Autor:

Zabava

08.02.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila je na neprimerene komentare Biljane Srbljanović i činjenicama je spustila.

CECA BRUTALNO SPUSTILA BILJANU SRBLJANOVIĆ! Bolje sport nego HAPŠENJE ZBOG DROGE!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić, E-Stock

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović se oglasila nakon negativnog komentara Biljane Srbljanović na račun pevačicinog odnosa sa sinom Veljkom Ražnatovićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila Biljani Srbljanović

- Gospođo Srbljanović, bilo bi divno da se ne bavite pre svega mojom porodicom, a posebno u kontekstu nagađanja, polulaži i laži. Nego da vaši javni nastupi budu vezani za vaš rad, vašu političku karijeru ili ne daj Bože nešto treće. Mogla bih da pomislim šta je razlog i šta vam je toliko pomutilo svest, pa takve stvari i gluposti pričate. Ali bih se tada ja bavila onim što upravo činite vi, nagađanjima, istinama ili lažima. Tako neka svako zaključi šta mu je drago, a molim vas moju porodicu i mene ostavite na miru. I da kada je zdravlje u pitanju, bolje da nam se deca bave sportom nego da ih policija hapsi pored kontejnera dok kupuju drogu od dilera. Pročitala sam, cenjena profesorko, da ste imali takvo iskustvo i ostala šokirana - istakla je Svetlana Ražnatović za Srbija Danas.

Podsetimo, Biljana Srbljanović je 2012. godine uhvaćena dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera, nakon čega je protiv nje podneta krivična prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading