BAJA MALI KNINDŽA KRIJE SVOJU DECU OD JAVNOSTI: Ćerka mu je PRAVI DINAMIT na plaži, a tek da joj vidite dečka! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Baje Malog Knindže je prava bomba, muškarci je obožavaju, a ona uživa sa zgodnim frajerom na plažama.

BAJA MALI KNINDŽA KRIJE SVOJU DECU OD JAVNOSTI: Ćerka mu je PRAVI DINAMIT na plaži, a tek da joj vidite dečka! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Za pevača Mirka Pajčina se sigurno čuli pod njegovim umetničkim imenom Baja Mali Knindža, koji se godinama uspešno gura na muzičkoj sceni. No, da li znate ko mu je ćerka?

 

 

Ćerka poznatog pevača, Ljiljana Pajčin već godinama unazad se bavi tenisom, a životni put joj je na relaciji Srbija - SAD. Inače, ono što je manje poznato u javnosti, jeste da Ljiljana je poslednih godina nastupala za Union Buldogse, a sada je seniorka. U sezoni 2019/20 Ljiljana je izabrana za "AAC All-Academic" tim. 

 

 

Ljiljana se odlučila da život živi van medija, a usmerila se ka studijama u Americi. Na Instagram društvenoj mreži je i te kako dostupna i aktivna, vrlo često objavi provokativne fotografije sa plaže, a njene zanosne obline mame muške uzdahe. Pored Ljiljane, pevač ima još pet naslednika i vrlo je ponosan na njih. 

 

 

Promenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro dece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mesečno. I eto, opet nigde nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dve, tri godine. Pre nisam imao vremena mnogo za decu, pogotovo za ove starije. Najstarija Smiljana ima 24 godine - rekao je on i dodao:

 

 

Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična. to mi je najmlađa ćerka.

Ćerka Ljiljana uživa u ljubavi sa zgodnim dečkom, sa kojim vrlo često objavljuje romantične fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading