MRAČNE TAJNE HJU HEFNERA: Plejboj bliznakinje otkrile JEZIVE RITUALE, DROGIRAO ih je, da bi spavao sa njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliznakinje i plejboj devojke Karisa i Kristina Šenon otkrile su sve jezive ritualne Hju Hefnera na koje je bio spreman, da bi spavale sa njim!

MRAČNE TAJNE HJU HEFNERA: Plejboj bliznakinje otkrile JEZIVE RITUALE, DROGIRAO ih je, da bi spavao sa njima! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Pleboj bliznakinje Karisa i Kristina Šenon progovorile su u javnosti o njihovoj aferi i ntimnim odnosima sa Hju Hefnerom, kao i tome kakvi su njegovi mračni ritualni bili. Naime, kako su ispričale u javnosti, on je uznemirujućim ritualom želeo da skinu tragove poznatog magazila ,,Mogul".

Bliznakinje Karisa i Kristina Šenon su potom otkrile da su bile prisiljene da imaju intimne odnose i pre pre spavanja sa Hefnerom. Nakon što su napustile život u vili, njih dve su se zaposlile kao konobarice na Floridi. One su se potom preselile na velelepno imanje, gde su ostale dve godine. Sve se dešavalo između 2008. do 2010. godine, a tokom tog razdoblja sestre su tvrdile da im je bilo ponuđeno i da učestvuju u grupnim intimnim odnosima, gde su bili posluživani alkohol i droga. 

 

 

Kada su napunile 19 godine, tvrde bliznakinje, bile su prvi put u krevetu sa Hefnerom, a kasnije je Karisa za Sundaj Miror izjavila:

- Upravo smo napunili 18 godina i bili smo tako naivni. Sećam se da je Hef bio veoma šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče koje uvek nosi uz svoj crveni ogrtač. Bio je kao kralj i tako moćan. Rekao je: ,,Hej, hoćeš li doći da sedneš pored mene?". Primetili smo da su ostale devojke bile ljubomorne na to. 

Nakon što su se uselile, bliznakinje su dobila po 1. 000 dolara nedeljno da se pojavljuju u rijalitiju ,,Devojka iz susedstva", koji se radio o Hefnerovom životu i devojkama. Nakon godinu dana su spavale prvi put na Hefnerom. Sestre tvrde da im je tada dao sedatim, koji je poznat da ima u sebi hipnotički efekat. 

 

 

Kristina je potom iznela tvrdnje da ih je za 19 rođendan izveo u klub, pa ispričala šta se desilo tada:

- Na naš 19. rođendan odveo nas je u klub. Kupio nam je alkohol iako je američka starosna granica 21. godina. Kada smo se vratile, Kendra je rekla: „Hoćete li devojke da popušite travu u Hefovoj sobi“? Ali kada smo ušle u njegovu sobu, Kendra je otišla. Bili smo jako nervozne. Hef je primetio i rekao: ’Zašto ne obučeš nešto udobnije?‘ Izvukao je svilenu pidžamu iz Italije i mi smo je obukle. Izvadio je tabletu veličine one što kažu konjske tablete. Bila je to droga koja hipnotiše.

 

 

Karisa dalje tvrdi da ih je Hefner dodirnuo kada je lek stupio na snagu. Bliznakinje tvrde da se Hefner počeo ponašati kao kralj i rekao im da ga zovu "tata". Kažu da je bio njegov ritual pre spavanja da uveče odvede grupu drugara u svoju sobu.

- Hef bi oko ponoći odveo šest ili sedam devojaka u svoju sobu. Hef bi bio u sredini kreveta na leđima. Imao je ovo veliko ogledalo na plafonu. Posle smo bile zgrožene i ribale smo svoja tela toplom, vrelom vodom i sapunom dok nismo bili crvene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading