MIMA KARADŽIĆ POLUGO RADI VEŽBE I DAHĆE: Snimak poznatog glumca obišao svet, pokazao maljavo telo i trbušnjake! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Mima Karadžić objavio je snimak na kom je polugo radio vežbe, a svi su ostali u šoku kada su ga ugledali u ovom izdanju!

MIMA KARADŽIĆ POLUGO RADI VEŽBE I DAHĆE: Snimak poznatog glumca obišao svet, pokazao maljavo telo i trbušnjake! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Prva

Mima Karadžić

Glumac Milutin Mima Karadžić napravio je neviđeni skandal na estradi kada je u jednom trenutku objavio snimak, koji je definitivno obišao ceo svet. Naime, na Instagram profilu procurio je njegov snimak kako radi vežbe za zatezanje tela, a ono što je sve iznenadilo jeste što je glumac bio polugo. 

 

 

Poznato je da je Mima oduvek bio kao jedan od poželjnijih glumaca, da su mnoge njegove koleginice oduvek bile lude za njim, a mnogim a se čini da je vreme za njega stalo. No, nakon ovog snimka, svi su imali priliku da vide kako on izgleda u opuštenoj kućnoj varijanti.

 

 

Evo kako izgledaju vežbe kroz govornu radnju – rekao je Mima i krenuo sa trbušnjacima.

 

 

Mogao sam da živim bez toples Mime“, „Je l’ ovo Eminem?“, „Mima, čoveče, jesi dobro?“, „Šta, bre?“, „Bože sačuvaj“, ,,Pumpaj, pumpaj, pumpaj“– samo su neke od reakcija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading