VETAR NIJE DOZVOLIO SKOKOVE: Otkazano takmičenje u Insbruku!

Autor:

Sport

04.01.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar je danas bio najveći protivnik ski skokovima u Insbruku. Treća stanica novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" nije održana.

VETAR NIJE DOZVOLIO SKOKOVE: Otkazano takmičenje u Insbruku!

Foto: Tanjug/AP

Rjoju Kobajaši

Veoma jak vetar danas je pogodio austrijsko skijalište i takmičenje koje je trebalo da počne u 13:30 časova u nekoliko navrata je odlagano kako bi se sačekali pre svega bezbedniji uslovi za skokove.

Na kraju je ipak odlučeno da danas ne postoje uslovi za održavanje takmičenja i događaj je zvanično otkazan, a kao zamena u sredu 5. januara će biti održano u Bišoshofenu.

 

 

Ovogodišnja prva dva takmičenja održana su u Oberstdorfu i Garmiš-Partenkirhenu pripala su Japancu Rjoju Kobajašiju koji je i u kvalifikacijama u Insbruku bio najbolji.

U generalnom plasmanu novogodišnje turneje Kobajaši vodi sa 593,2 poena, drugi je Norvežanin Marijus Lindvik sa 580, a trećeplasirani predstavnik Slovenije Lovro Kos ima osvojenih 575,5 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading