VRAĆA SE NA PIRINEJE: Zvezdi preko milion evra - IGRAĆE sa Sadikom

Autor:

Sport

04.01.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetpetogodišnji defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić, koji je prethodnog leta napustio naš najveći stadion i kao pozajmljen igrač poneo dres španske Almerije, po okončanju aktuelne sezone ostaće na Pirinejskom poluostrvu.

VRAĆA SE NA PIRINEJE: Zvezdi preko milion evra - IGRAĆE sa Sadikom

Foto: Starsport

Srđan Babić je standardan u ekipi koja je trenutni lider španske Segunde, a s obzirom da je cilj svih u Almeriji plasman u elitu španskog fudbala, već sada se prave planovi za narednu sezonu.

Ukoliko se planovi ostvare, izvesno je da će i Babić ostati na mestu uspeha. Tim povodom rukovodstvo španske ekipe već je kontaktiralo ovlašćene na našem najvećem stadionu i očekuje se da će već tokom januara transfer biti i utanačen. 

Almerija će za Babića, po ranije postignutom dogovoru, uplatiti Crvenoj zvezdi obeštećenje u iznosu od 1,1 milion evra što ni u kom slučaju nije problem bogatom vlasniku ovog kluba. Kako se saznaje Babić će potpisati trogodišnji ugovor sa liderom drugog stepena španskog fudbala, a lični uslovi za sada nisu poznati.

Tokom dosadašnje karijere Srđan Babić je nosio dres novosadske Vojvodine, španskog Real Sisojedada, Crvene zvezde, portugalskog Famalikaa, a od septembra 2021. godine član je Almerije, gde je saigrač sa nekadašnjim fudbalerom Partizana Umarom Sadikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading