TRESE SE AMSTERDAM! DUŠAN TADIĆ dobio ŠOKANTNU ponudu!

Autor:

Sport

04.01.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Srbije za 2021. godinu i kapiten srpske fudbalske reprezentacije, Dušan Tadić, ne mora da brine za budućnost.

TRESE SE AMSTERDAM! DUŠAN TADIĆ dobio ŠOKANTNU ponudu!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Kako prenose beogradski mediji najbolji fudbaler amsterdamskog Ajaksa Dušan Tadić po okončanju fudbalske karijere ostaće u fudbalu i posvetiti se trenerskom poslu.

Tim povodom rekorder po broju asistencija u jednoj kalendarskoj godini izjavio je:

- Postoji želja i jedini sam igrač kome su ponudili ugovor da odmah po okončanju fudbalske karijere ostane u klubu i započne bavljenje trenerskim poslom. To je stvarno veliko poštovanje i hvala klubu na tome. Što se tiče trenerskog posla ovde kao da si na najboljem fakultetu na svetu. Ono što ovde možeš da naučiš o fudbalu, ne možeš nigde na svetu. Stvarno je uživanje ovde živeti i učiti - istakao je kapiten Orlova

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Tadić će u novembru ove godine po drugi put predvoditi srpsku fudbalsku reprezentaciju na najvećoj smotri svetskog fudbala - Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading