TVRDE DA JE GOTOVO: Ostali MOGU, a Novak - NE! Sramotna odluka Australijanaca!

Autor:

Sport

04.01.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima traje saga oko učešća srpskog tenisera Novaka Đokovića na Australijan Openu, uslov je vakcinacija, ali ne za svakoga!

TVRDE DA JE GOTOVO: Ostali MOGU, a Novak - NE! Sramotna odluka Australijanaca!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, prema rečima Krega Tejlija, prvog čoveka turnira, neki igrači su već dobili medicinsko izuzeće, pa i neimunizovani mogu da igraju u Melburnu.

Postoji protokol i izuzeće će biti odobreno ili ne. Razlog zbog kog je odobreno ostaje tajno, između nezavisnog panela i podnosioca zahteva. Znamo da su se teniseri već prijavili za medicinsko izuzeće i to je u nekim slučajevima odobreno. Neki od tih tenisera su već ovde, ali to je sve na njima, da li žele da podele informaciju - rekao je Tejli, a zatim se dotakao i Noleta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sve su manji izgledi da će Novak braniti titulu u Melburnu

Ostaje mu malo vremena da se pojavi i igra u Australiji... Novak je poručio da neće javno govoriti o svom medicinskom stanju, odnosno da li je vakcinisan ili ne. To je njegov izbor - dodao je Tejli.

I dok se priča o medicinskim izuzećima, izvori australijskog lista "Herald" govore da će "Đokoviću biti potrebno čudo da bi ušao u državu Viktoriju", odnosno daju mu male šanse da zaigra.

Na osnovu svega navedenog, jasno je da na najmanjem kontinentu važe dvostruki standardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading