SRBIJA U ŠOKU: Nije samo Australijan Open, Đoković PROPUŠTA još dva Grend slema?!

Autor:

Sport

03.01.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko učešća najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića na Australijan Openu se nastavlja. Rikardo Pjati, bivši Noletov trener, smatra da će Srbin, zbog vakcinacije, propustiti Australijan Open, ali i Vimbldon i US Open!

SRBIJA U ŠOKU: Nije samo Australijan Open, Đoković PROPUŠTA još dva Grend slema?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prema Pjatijevim rečima, izvestan je samo Đokovićev nastup na Rolan Garosu, s obzirom na restrikcije oko koronavirusa, koje važe u zemljama širom planete.

Njegovo prisustvo ili ne može radikalno da promeni sudbinu turnira. Hajde da razgovaramo jasno, bez vakcine on samo može da igra u Evropi. S obzirom na to šta je potrebno za Englesku, Đoković može da igra samo jedan Grend slem, onaj u Francuskoj - izjavio je Pjati.

 

 

Čovek koji trenira mladu italijansku nadu Janika Sinera veruje da će se za pehar u Melburnu, kao i za prvo mesto boriti Danil Medvedev i Stefanos Cicipas, a Australijan Open na programu je od 17. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading