ZVANIČNO! REPREZENTATIVNI GOLMAN NAPUSTIO MARAKANU: Karijeru NASTAVLJA u Norveškoj!

Autor:

Sport

03.01.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac nedavno završenog norveškog šampionata Ohi Omoižuanfo ove zime dres Moldea zamenio je crveno-belim dresom, a sada je ostvaren transfer i u suprotnom pravcu

ZVANIČNO! REPREZENTATIVNI GOLMAN NAPUSTIO MARAKANU: Karijeru NASTAVLJA u Norveškoj!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Reprezentativni golman Crvene zvezde, njene ženske ekipe, Jovana Petrović u narednom periodu nosiće dres ekipe sa zapada Norveške. Popularna "Džaja" postala je član norveškog Avaldsnesa iz istoimenog grada na obalama Severnog mora.

Ona će u Avaldsnesu zameniti dugogodišnju golmanku ovog kluba Viktoriju Eson, a povodom dolaska srpske reprezentativke o transferu je govorio i trener golmana ove ekipe Per Andreas Haftorsen:

- Veoma sam zadovoljan što je Jovana postala deo naše ekipe. Radi se o veoma talentovanoj igračici koja ima ima veliki potencijal i radujem se budućem radu sa mladom Srpkinjom - poručio je Halforsen.

Ekipa Avaldsnesa je tri puta bila vicešampion Norveške, a jedini trofej u 84. godine dugoj istoriji osvojili su 2017. godine kada su trijumfovali u nacionalnom kupu ove severnoevropske države.

Društvo Jovani u Norveškoj praviće nekadašnja fudbalerka višegodišnjeg šampiona Srbije, ekipe subotičkog Spartaka Sara Pavlović koja od 2021. godine nosi crveno-beli dres Avaldsnesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading