STIGLO PRIZNANJE POSLE KIŠE GOLOVA: Fenomenalna vest za Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

03.01.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović (21) jedan je od fudbalera koji su obeležili 2021, a u red za napadača Fjorentine stali su skoro svi velikani. Koliko je mladi špic napredovao, najbolje govori i to da mu je cena, prema Transfermarktu, porasla za 54 miliona i sada iznosi 70 miliona. Beograđanin je tako postao igrač s najvećim porastom cene od svih fudbalera u prošloj godini.

STIGLO PRIZNANJE POSLE KIŠE GOLOVA: Fenomenalna vest za Dušana Vlahovića!

Foto: Starsport

Luka Jović i Dušan Vlahović

GOLOVI NA TRACI

Podsetimo, Dušan je u 2021. postigao čak 33 gola u Seriji A i izjednačio se po tom učinku s Kristijanom Ronaldom. Mnogi licitiraju gde će Srbin nastaviti karijeru, a kao što je Srpski telegraf objavio nedavno saznanje od ljudi bliskih mladom napadaču, njegova jedina želja je Juventus. Vlahović je ove sezone odigrao 19 utakmica u italijanskom šampionatu i trenutno je prvi strelac prvenstva sa 16 golova.

Osim Dušana Vlahovića, i mnogim drugim fudbalerima porasle su cene, a na drugom mestu je Erling Haland. Norveški golgeter iz Borusije Dortmund vredi 150 miliona, a vrednost mu se povećala za 50 miliona.

MLADI LAVOVI

Na trećem mestu je Vinisijus Žunior, levo krilo Real Madrida, kojem je cena porasla za istu sumu i sada vredi 100 miliona evra. Ispod njega je neumorni vezista Barselone Pedri (73 utakmice prošle sezone), koji je takođe došao do rasta od 50 miliona i trenutno košta 80 miliona. Lista najboljih pet završava se s još jednim članom Borusije Dortmund, ali sada se radi o vezisti. Reprezentativac Engleske Džud Belingem vredi 75 miliona evra jer mu je cena uvećana za 48 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading