UPOZORAVAO SAM GA DA NE IDE U BEOGRAD, DA TAMO MOŽE DA MU SE DESI NEŠTO LOŠE! Nenad Periš otkrio detalje razgovora sa sinom Matejem pre puta u Srbiju!

Autor: Republika

Hronika

04.01.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajni otac, Nenad Periš, koji već pet dana traga za sinom Matejem nestalim u Beogradu, otkrio je nove detalje o zločinu koji je "okupirao" region.

UPOZORAVAO SAM GA DA NE IDE U BEOGRAD, DA TAMO MOŽE DA MU SE DESI NEŠTO LOŠE! Nenad Periš otkrio detalje razgovora sa sinom Matejem pre puta u Srbiju!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Mateja Periša jer otac Nenad Periš upozoravao da ne ide u Beograd

Nenad Periš, otac mladića Mateja Periša (27) iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31, pri čemu je poslednji put viđen u beogradskom klubu Gotik u beton hali, upozoravao je sina da ne putuje u srpsku prestonicu "jer bi tamo moglo da mu se desi nešto loše". 

Periš je, naime, za hrvatski Jutarnji list naveo kako je sinu rekao da je Beograd poznat po dobrom provodu, ali i da zna da bude opasan. 

- Upozoravao sam Mateja da je Beograd, osim što je poznat kao grad dobrog provoda, grad u kojem bi ga mogle snaći i opasnosti ako uđe u loše društvo - istakao je očajni Nenad Periš koji već pet dana traga za svojim sinom.

Kako je istakao, Matej je ipak odlučio da putuje, što je, koliko je on upoznat, bio prvi put da je Novu godinu planirao da čeka u Beogradu. Mladići su došli autima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put ka srpskoj prestonici.

Inače, Matejevi prijatelji, koji su sa njim boravili u Beogradu, danas su se vratili u Zagreb, gde će jedan od njegovih prijatelja uzeti automobil nestalog mladića i vratiti ga u Split

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Gringo

04.01.2022 12:55

Sto bre dolazite u Srbiju mi vas ne volimo

Odgovori 10 38
Cale

05.01.2022 13:41

@Gringo - Ne lupaju gluposti budalo.

Konda

04.01.2022 14:13

Kako će njegov prijatelj uzeti automobil nestalog mladića i vratiti ga u Split ako nema ključeve?

Odgovori 21 5
Majka

04.01.2022 14:35

Gospodine oče , jedna od mojih novogodišnjih želja je da Mateju nadji živog i zdravog , Beograd nije opasan grad , niko nije u njemu ugrožen , dok za Split se ne može isto reci , pogotovu kad su Srbi u pitanju, nažalost.

Odgovori 66 4