NOVOGODIŠNJI HOROR U KOMŠILUKU: Nevenčana supruga izbola fudbalera!

Autor:

Sport

04.01.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvoje Bači (32) fudbaler Tomislava iz Drnje izboden je prvog dana Nove godine.

NOVOGODIŠNJI HOROR U KOMŠILUKU: Nevenčana supruga izbola fudbalera!

Foto: Starsport

Kako prenosi "Kurir" njega je 1. januara oko 22:15 časova napala šest godina starija, nevenčana supruga u porodičnoj kući i zadala mu ubodnu ranu.

Bači je prevežen u Opštu bolnicu u Koprivnici sa teškim telesnim povredama i nalazi se na odeljenju intenzivne nege, dok je njegova supruga privedena i zadržana u policijskoj stanici.

Njih dvoje su roditelji male devojčice, a žena ima i jedno starije dete iz prvog braka.

Kako su komšije ispričale za medije, radi se o "živahnim partnerima" kod kojih vika i dreka nisu nikakva novost. Nemire među njima uglavnom je izazivao alkohol.

Bači je pored fudbalskih kvaliteta poznat i po doživotnoj suspenziji iz fudbala zbog napada na sudiju tokom utakmice. Zanimljivo je da je na toj utakmici nastupio u alkoholisanom stanju sa 1,07 promila alkohola. Sudija je završio sa potresom mozga u bolnici, a Bači je dobio doživotnu suspenziju izu fudbala koja je ipak kasnije preinačena, pa se tridesetdvogodišnji fudbaler ipak vratio "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu".

Međutim, sve navedeno ga nije smirilo, pa je pre godinu dana namerno udario protivničkog fudbalera laktom i razbio mu lice, a zatim ga prilikom izlaska sa terena i pljunuo. Zbog navedenog je zaradio čak 14 utakmica suspenzije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading