INFARKT NASRED TERENA: Preminuo mladi fudbaler (25)

Autor:

Sport

04.01.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest stiže iz Gvatemale.

INFARKT NASRED TERENA: Preminuo mladi fudbaler (25)

Foto: Starsport

Ilustracija, fudbal

Dvadesetpetogodišnji fudbaler Deportiva Markensea iz San Markosa, Markos Menaldo tragično je preminuo pošto je doživeo srčani udar u ponedeljak 3. januara. 

Defanzivac Deportiva požalio se na otežano disanje tokom pripremnog susreta svoje ekipe. Medicinska ekipa je hitno intervenisala, a zatim je mladi fudbaler prebačen i u bolnicu gde je na žalost i preminuo.

 

 

Markos Menaldo je igrao na poziciji centralnog beka i bio je jedan od ključnih igrača svog kluba u osvajanju druge lige gvatemale u prethodnom prvenstvu.

Povodom smrti mladog fudbalera, predsednik kluba Ernan Maldonado je kratko za medije izjavio:

- Ne mogu da se načudim. Bio je mlada, vesela i poletna osoba. Teško je sada govoriti kada gubite ne samo igrača, već i prijatelja, ali Bog ima neke svoje planove - istakao je vidno uzrujan predsednik kluba.

Menaldo je ponikao u ekipi Deportiva Markensea. sa devetnaest godina otisnuo se u Evropu i tri godine nastupao u španskim nižerazrednim klubovima, a početkom 2018. godine vratio se u matični klub sa kojim je prethodne sezone, upravo na svoj 25. rođendan obezbedio plasman u gvatemalsku fudbalsku elitu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading