CRVENA ZVEZDA IZABRALA: Pobede pale u drugi plan

Autor:

Sport

04.01.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda tokom 2021. godine odigrala je više značajnih međunarodnih utakmica. I dalje su u sećanju navijača dueli sa češkim Liberecom, nemačkim Hofenhajmom i belgijskim Gentom u okviru prošlosezonke grupne faze UEFA Lige Evrope, kao i mečevi u aktuelnoj sezoni u kojima je srpski šampion izborio prvu poziciju u grupnoj fazi navedenog takmičenja.

CRVENA ZVEZDA IZABRALA: Pobede pale u drugi plan

Foto: Starsport

Ipak, važni trijumfi nad Bragom i velikim dužnikom iz Razgrada ostali su u senci jednog istinskog fudbalskog spektakla.

Navijači Crvene zvezde su putem zvanične klupske aplikacije glasali za najznačajniji susret tokom 2021. godine i ubedljiv trijumf odneo je meč koji je odigran na stadionu "Rajko Mitić" 18. februara prethodne godine između šampiona Srbije i velikana iz "grada mode" ekipe Milana (2:2) u okviru šesnaestine finala drugog po redu evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

Podsećanja radi, u meču koji je odigran bez prisustva publike golove za crveno-bele postigli su Gelor Kanga iz jedanaesterca u 52. minutu i Milan Pavkov u nadoknadi vremena, dok su golove za rosonere postigli Radovan Pankov (autogol) u finišu prvog dela igre i Ernandez sa "bele tačke" u 61. minutu susreta. 

Za ovaj susret glasalo je ukupno 430 navijača Crvene zvezde.

Na osnovu mišljenja navijača, drugi po važnosti susret je gostovanje ekipe trenera Dejana Stankovića u Bragi (342 glasa), a na trećem mestu našao se duel Večitih rivala u finalu prošlosezonskog nacionalnog kupa za koji se izjasnilo ukupno 326 navijača.

Listu od pet najznačajnijih mečeva zaokružuju dueli protiv Brage na našem najvećem stadionu i goleada protiv Kairata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading