DELIJE U TRANSU: Zvezda saopštila SJAJNE VESTI1

Autor:

Sport

29.12.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde uspela je da u samom finišu prvog dela sezone ostvari istorijski rezultat plasiravši se u osminu finala evropskog takmičenja kao prvoplasirani tim u grupi. U susret nastavku takmičenja, crveno-beli su izdali važno saopštenje.

DELIJE U TRANSU: Zvezda saopštila SJAJNE VESTI1

Foto: Starsport

Delije

Naime, svi navijači koji su kupilii ulaznicu za meč između Zvezde i Ludogoreca na stadionu "Rajko Mitić" u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope, moći će sa istom kartom da pristupe utakkmici osmine finala Lige Evrope koju će izabranici Dejana Stankovića odigrati na svom terenu 17. marta 2022. 

Način ulaska na stadion biće poznat uoči same utakmice osmine finala, odnosno da li će navijači moći da pristupe na stadion sa istom kartom ili će posebno zameniti ulaznice za naredni evropski duel.

 

 

Podsetimo mse, potencijalni rivali crveno-belima su Atalanta, Olimpijakos, Lajpcig, Real Sosjedad, Napoli, Barselona, Šerif, Braga, Borusija Dormunt, Rendžers, Porto i Lacio. 

Tačnog protivnika, crveno-beli će saznati na žrebz za osminu finala koji će se održati 25. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading