OTKRIVENO SVE! Aleksandar Pešić bez dlake na jeziku o Zvezdanu Terziću!

Autor:

Sport

29.12.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Aleksandru Pešiću se u poslednje vreme sve češće piše u ovdašnjim medijima, pre svega jer igra još jednu sjajnu sezonu, ovoga puta u turskom Karagumruku i najbolji je strelac šampionata Turske.

OTKRIVENO SVE! Aleksandar Pešić bez dlake na jeziku o Zvezdanu Terziću!

Foto: Starsport

On se letos pominjao kao i kao potencijalni povratnik na ''Marakanu'' gde je ostavio sjajan utisak pre četiri godine, ali se to nije dogodilo.

Međutim, u Zvezdi više i ne kriju da imaju želju da popularnog ''Šilju'' vrate na ''Marakanu'' i to bi moglo da se dogodi već narednog leta.

A kako sam fudbaler razmišlja, otkrio je u razgovoru za ''Informer'', gde je demantovao pojedine informacije da je samo zbog finansijski bolje ponude iz Turske odbio da se vrati u Crvenu zvezdu.

- Evo sada prvi put otkrivam da to nije istina! Zaista nije bilo do para! Neki novinar je napisao glupost i onda je krenula lavina! Prava istina je da novac nikada nije bio problem! Čak mi je i Zvezda ponudila veći ugovor.

Republika

Foto: Starsport

 

- Nije bilo u pitanju ni 500, ni 600 hiljada, ma ne želim uošte da pričam o ciframa! Želim da se zna da mi je gospodin Terzić za sve izašao u susret! Imao sam privatne probleme, on je meni želeo najbolje i razumeo me je! Shvatio je moju situaciju i samo on i ja znamo istinu - uverava Pešić.

O svom odnosu na generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem govori u superlativu.

- Nije pošteno napadati Terzića! Bitno je da se zna da mi, koji toliko volimo Zvezdu, cela moja generacija, Stojke, Vujadin, ja i ostali, nikada nismo gledali novac kao presudan faktor! Sada javno mogu da kažem da sam ja bio prva Zvezdina želja letos. Osetio sam uvek podršku Terze, Mrkele, Miloja i svih ljudi u klubu! Takođe i pravih najvijača, severa...Mislim da smo generalno mi Srbi takvi, uvek nam je tuđe bolje, uvek se manje ceni domaći igrač. Mnogi su me sputavali, kudili, a zaista sam dobijajo i divne, pozitivne poruke! Ne želim sada da pričam o lošim stvarima i kvarim ono što je lepo. Jedini razlog zbog kojeg nisam došao, ponavljam, lične je prirode - otkriva Pešić.

Republika

Foto: Starsport

 

S obzirom da i Terzić govori sve najlepše o njemu, Pešić je uzvratio na sličan način, ali nije mogao da potvrdi da li će se na leto zaista vratiti u Zvezdu.

- Znate kako, kada Zvezdan Terzić priča ovako o vama to i te kako prija i imponuje! Svi znaju ko je i šta je on! Ja volim Zvezdu, ali činjenica je da u Istanbulu uživam sa porodicom, a meni je to najvažnije! Ne bih u ovom momentu mogao ništa više da kažem... - konstatovao je Pešić.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading