ISPLIVALI DETALJI: Snežin brat lupio šamar Borjanu!

Autor:

Sport

04.01.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golman nekolicine srpskih klubova, kao i budimpeštanskog MTK i Videotona iz Sekešfehervara Nenad Filipović po prvi put je otvoreno govorio o svojoj sestri Snežani i zetu Milanu Borjanu, golmanu i kapitenu Crvene zvezde.

ISPLIVALI DETALJI: Snežin brat lupio šamar Borjanu!

Foto: Republika

Golman Nenad Filipović koji godinama sa mnogo uspeha čuva mrežu TSC-a iz Bačke Topole prisetio se kako je u Nišu upoznao Milana Borjana.

- Nismo u početku bili dobri. Bio sam kapiten u Radničkom, a on je došao i skinuo me sa gola. Vremenom smo izgradili korektan odnos, potom prijateljski. Družili smo se svakodnevno.

U Nišu je započela i romansa njegove sestre Snežane i glavnog konkurenta na golu Milana Borjana:

- Snežana je bila moj solonac, moje sve. Smatrao sam da zaslužuje savršenog muškarca, a nikako fudbalera. Milana nisam mogao da zamislim kao njenog momka, a kamo li kao muža. Ustaljeno smo otišli u obližnji kafić posle treninga. Oboma je naručio viski umesto uobičajene kafe. Pitao sam ga "Brate, kakav crni viski u podne?", a on je izjavio da ima valjan razlog. Posle druge ture je rekao da mnogo voli moju sestru. umalo se nisam srušio sa stolice: o čemu pričaš Milane! Zamuckujući: ja..., i tvoja sestra... Baaaam.

Usledio je udarac:

- Milana sam ošamario, a zatim koliko sam imao glasa: Jesi li ti normalan?! Ne, ne, ne... Šališ se čoveče. Pobratimski je odreagovao, staloženo: Mnogo se volimo... Krenuo je da objašnjava... I, onda smo naručili flašu... Bogu hvala dogodila se istinska ljubav - poručio je za "Žurnal" Nenad Filipović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading