SJAJNA VEST ZA DELIJE: Zvezda dovodi reprezentativno pojačanje!

Autor:

Sport

04.01.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi "Mozzart sport" Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije veliko pojačanje.

SJAJNA VEST ZA DELIJE: Zvezda dovodi reprezentativno pojačanje!

Foto: Starsport

Starija sestra najbolje srpske odbojkašice Tijane Bošković, Dajana, okončala je epizodu u Kini i uskoro bi mogla da se vrati u Srbiju i ponese dres trenutno trećeplasirae ekipe superligaškog karavana, ekipe Crvene zvezde.

Dvadesetšestogodišnja reprezentativka Bosne i Hercegovine tokom dosadašnje karijere nosila je dres pančevačkog Dinama i beogradske Vizure, a po povratku iz Amerike gde je studirala na Univerzitetu San Antonio nastupala je za poljsku Pilu, a pre odlaska u Kinu sa dosta uspeha igrala je u Turskoj za ekipe Sarijera i Kuzejbora.

Ukoliko dođe do saradnje Dajane Bošković i Crvene zvezde biće to veliko pojačanje za ekipu koja je u aktuelnu sezonu ušla sa mnogo ambicija i koja je nakon prvog dela šampionata bila lider superligaškog karavana ostvarivši devet pobeda u isto toliko mečeva. Ipak, nakon serije uspeha usledila je i serija poraza usled kojih je došlo i do smene tadašnjeg trenera Aleksandra Vladisavljeva.

Crveno-bele trenutno sa skorom od deset pobeda i tri poraza zauzimaju treću poziciju na tabeli Super lige Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading