GROM IZ VEDRA NEBA U SRPSKOM SPORTU! Odlazi Terzić?

Autor:

Sport

17.12.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugodišnji selektor Ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić, nakon 19 godina provedenih na klupi naše selekcije blizu je odlaska sa čela stručnog štaba.

GROM IZ VEDRA NEBA U SRPSKOM SPORTU! Odlazi Terzić?

Foto: Starsport

Prema informacijama medija iz Italije i Rusije, odbojkaški trener Zoran Terzić je najozbiljniji kandidat da preuzme kormilo ruske reprezentacije!

Prema njihovim saznanjima Terzić je slobodan pošto mu je posle letošnjeg EP u Beogradu istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije i nije dogovoren produžetak saradnje, o čemu je naš list već pisao u septembru ove godine.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Terzić

Zoran Terzić je sinonim svih uspeha srpske ženske odbojke i nezabeležen slučaj u našem sportu da traje skoro dve decenije na klupi nacionalnog tima. Na klupu reprezentacije tadašnje Jugoslavije je seo daleke 2002. godine kao trener Crvene zvezde. Niz medalja je počeo na SP u Japanu 2006 godine (bronza), a već sledeće godine je osvojio i srebro na EP u Belgiji. Od tada je sa selekcijom Srbije osvojio olimpijsko srebro (Tokio 2021.) i bronzu (Rio 2016.), svetsku titulu u Japanu (2018.), evropske titule u Srbiji (2011.), Azerbejdžanu (2017.) i Turskoj (2019.) i evropsku bronzu (Holandija 2015.). Ukupno je na klupi naše reprezentacije osvojio 18 medalja u raznim takmičenjima za 19 godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading