ŠOKANTNA VEST ZA ŽENSKU ODBOJKU: Srbija ostaje bez Terzića?!

Autor:

Sport

10.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Terzić (55), selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, posle 20 godina i isto toliko medalja mogao bi da napusti kormilo našeg nacionalnog tima, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

Republika

Foto: Starsport

 

Zoranu istekao ugovor sa OSS, a blizu je odluke da ne potpiše novi jer naš tim očekuje smena generacija i razmišlja da se posveti samo Fenerbahčeu.

Prema informacijama našeg lista, iskusnom stručnjaku istekao je ugovor po završenom Evropskom prvenstvu u Beogradu, gde je osvojena srebrna medalja, posle dva uzastopna zlata. Preciznije, iskusnom stručnjaku ugovor je istekao još prošle godine, ali je produžen da bi odradio olimpijski ciklus, odnosno vodio tim na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje su odložene prošlog leta.

20 godina je Terzić selektor i osvojio je isto toliko medalja 

Terzić je u sredu bio na sastanku sa Zoranom Gajićem, predsednikom Odbojkaškog saveza Srbije, koji želi da produži saradnju s prekaljenim strategom do OI u Parizu 2024, odnosno da rođeni Beograđanin odradi još jedan ciklus. Ipak, tu nailazimo na problem i podeljeno mišljenje.

- Naša reprezentacija doživeće prvi put veliku smenu generacije i doći će neke nove mlade snage, a to, praktično, znači da Terzić ostaje bez okosnice tima koji je vodio decenijama. On još uvek nije doneo konačnu odluku, ali bliže je odlasku nego ostanku - kaže naš izvor upućen u pregovore dve strane.

Maja Ognjenović još uvek nije donela odluku o povlačenju iz reprezentacije

Kada govorimo o smeni generacije, tu se, pre svega, misli na odlazak Milene Rašić posle 12 godina i Stefane Veljković, dok kapiten Maja Ognjenović još nije donela konačnu odluku oko igranja za reprezentaciju. Ne treba zaboraviti i da Zoran Terzić, praktično, nema odmora jer je i trener Fenerbahčea, s kojim ima ugovor na još četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading