OTKRIVENI DETALJI O CECI RAŽNATOVIĆ I ZVEZDAMA GRANDA: Evo šta se desilo na snimanju emisije, nakon što je smenila Karleušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina koleginica i pevačica Snežana Đurišić otkrila je kako se najveća balkanska diva snašla u ulozi žiriju muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Otkriveno kako se Ceca Ražnatović snašla u žiriju Zvezda Granda

 

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da će balaknska diva i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović biti deo žirija u muzičkom takmičenju ,,Zvezde Granda", zbog čega su svi ostali u šoku, ali i pozitivno odreagovali, budući da je ona jedna od naših najboljih vokala.

Osim Cece, u žiriju su ostali svi stari članovi, a jedna od vodećih figura je svakako pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja je progovorila o tome kako se Svetlana snašla na snimanju emisije, ali i generalno u novom okruženju.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović na snimanju Zvezda Granda

 

- Odlično, pa ne može to biti problem za Cecu nikada. Ona ima iskustva, tako da to nije sporno.

- Prvo snimanje je proteklo sjajno. Kad god odemo na letnji odmor zaželim se toga, svih tih ljudi, čitave energije i atmosfere. Navikli smo svi iz žirija jedni na druge - rekla je Snežana, a potom otkrila da će se u takmičenje vratiti pojedini kandidati iz prethodnih sezona.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Đurišić otkrila kako se Ceca Ražnatović snašla u žiriju Zvezda Granda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading