SINDI POKAZALA NOVOG DEČKA: Izbacila fotku iz lifta, zapalila društvene mreže, on je OZBILJAN FRAJER! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković Sindi pokazala je novog dečka sa kojim uživa u ljubavi, a svi su primetili koliko on dobro izgleda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Stamenković Sindi pokazala novog dečka

 

Bivša modelsica i pevačica Ivana Stamenković poznatija kao Sindi se nedavno pojavila u medijima i priznala da je ponovo zaljubljena, ali nije želela da otkrije kako njen izabranik sada izgleda. 

Međutim, nedavno je zaintrigirala pratioce na društvenoj mreži Instagram, te je pokazala kako uživa sa svojim izabranikom, a svi su imali priliku da vide da je on izvajan i istetoviran. 

Republika

Foto: instagram.com

Ivana Stamenković Sindi uživa sa novim momkom

 

Sada kada je odlučila da ponovo uživa u ljubavi, Sindi je na Instagramu odlučila da pokaže kako izgleda njen zgodni, visoki i isklesani momak. Ona je na Instagram objavila fotografiju iz lifta, na kojoj je pozirala sa novim momkom. Vidno raspoloženi, stajali su jedno pored drugo, a svi su primetili koliko su zajedno kompatibilni.

U komentarima su se nizali komplimentni, a nakon dugog vremena, na Ivaninom licu se može primetiti da napokon uživa u ljubavi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading