PUKLA BRUKA: EPSKO poniženje Crvene zvezde!

Autor:

Sport

15.12.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Crvene zvezde doživeli su još jedan ubedljiv poraz.

PUKLA BRUKA: EPSKO poniženje Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je deklasirana od Vojvodine u Novom Sadu sa 33:24 u okviru 14. kola Arkus lige.

Ovaj meč je bio poslednji u regularnom delu, Novosađani su osvojili prvo mesto u grupi A, dok su crveno-beli iz Beograda završili tek na petom mestu, pa im sledi žestoka borba za opstanak.

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je  Aleksa Kljajić sa osam golova, a pratio a je Gregor Ocvrik sa sedam. Kod Zvezde najboji je bio Lazar Petrović sa četiri pogotka. Za igrača utakmice proglašen je kapiten Vojvodine Svetislav Verkić, koji je osim sedam odbrana zabeležio i nekoliko lepih asistencija.

Vojvodina je već posle prvog poluvremena imala ogromnu prednost od 16:11, a u nastavku je nastavila da podiže razliku i stigne do ubedljive pobede.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

17.12.2021 10:17

Hahahaha, kakvo izvestavanje, "bruka i epsko ponizenje" za poraz od 9 razlike od prve ekipe na tabeli...ocigledno da novinar koji je ovo pisao sa rukometom nema dodirnih tacaka....nije on kriv, doduse, to mu se "zalomilo"