JOKIĆU IZMAKLA POBEDA U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Sparsi PREKINULI šampionsko slavlje Nagetsa!

Autor:

Sport

13.04.2024

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi konačan poredak tabele.

JOKIĆU IZMAKLA POBEDA U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Sparsi PREKINULI šampionsko slavlje Nagetsa!

Foto: X/Denver Nuggets

U utakmici regularne sezone, San Antonio Sparsi su uspeli da naprave neverovatan preokret i pobede vodeći tim Zapadne konferencije, Denver Nagetse, rezultatom 121-120. Devonte Graham je postigao odlučujući koš samo 0.9 sekundi pre kraja utakmice, nakon čega su Spursi uspeli da zabeleže pobedu koja bi mogla imati dalekosežne posledice po Nagetse.

Srpski košarkaš Nikola Jokić ubacio je 22 poena i podelio 12 pasova u porazu svog tima. 

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić


Nagetsi su imali prednost od čak 23 poena u jednom trenutku utakmice, ali su Spursi uspeli da se vrate i ostvare pobedu koja će ostati upamćena po neverovatnom preokretu. Ovaj trijumf mogao bi imati značajan uticaj na konačan plasman uoči plej-ofa.

Najzapaženiji igrači utakmice bili su Viktor Vembanjama sa 34 poena i 12 skokova, kao i Sandro Mamukelashvili koji je postigao rekordnih 21 poen. Njihov doprinos je bio ključan za preokret i pobedu Spursa nad favorizovanim Nagetsima.

Nakon ove utakmice, Denver Nagetsi nisu samostalni vlasnici prvog mesta na tabeli Zapadne konferencije i sada ga dele sa ekipama Minesota Timbervulvsa i Oklahoma Siti Tandera. Ovo će dodatno zakomplikovati situaciju uoči poslednjeg dana regularne sezone.

San Antonio Spursi su uspeli da ostvare veliku pobedu nad Denver Nagetsima, ostavljajući otvorenu mogućnost za promenu rasporeda na samom vrhu Zapadne konferencije pred ulazak u plej-of. Sledi uzbudljiv završetak sezone, a ova pobeda će sigurno ostati upamćena kao jedan od najvećih iznenađenja ove sezone.

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading