JOKIĆEV DENVER ISPUSTIO PRVO MESTO: Ludnica na Zapadu, tri tima konkurišu za vodeću poziciju!

Autor:

Sport

13.04.2024

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva završnica regularnog dela najjače lige na svetu.

JOKIĆEV DENVER ISPUSTIO PRVO MESTO: Ludnica na Zapadu, tri tima konkurišu za vodeću poziciju!

Foto: Denver Nuggets/X

Košarkaši Denvera izgubili su od San Antonija rezultatom 121:120 u pretposlednjem kolu regularnog dela NBA lige. Sparsi su odneli pobedu na 0,9 sekundi do kraja utakmice kada je Devonte Graham pogodio. Ovaj poraz Nagetse je spustio od prve na treću poziciju Zapadne Konferencije. 

Srpski centar Nikola Jokić je došao do 66. dabl-dabl učinka od sezone postigavši 22 poena, uz sedam skoka i 12 asistencija. Nagetsi su imali prednost od čak 23 poena u jednom trenutku utakmice, ali su Spursi uspeli da se vrate i ostvare pobedu koja će ostati upamćena po neverovatnom preokretu. Ovaj trijumf mogao bi imati značajan uticaj na konačan plasman uoči plej-ofa.

Očekuje nas i više nego zanimljivo poslednje kolo regularnog dela najjače lige na svetu. Naime, trenunto tri tima imaju isti broj bodova na Zapadnoj Konferenciji. Denver koji je bio prvi sada je na poziciji broj tri i u narednoj rundi igra protiv Memfis Grizilisa koji zauzima 13. poziciju na Zapadu. Imaće Jokić i družina veliku motivacija za ovaj susret koji se igra u nedelju od 21.30.

Vodeću poziciju preuzela je Oklahoma. Tandersi su savladali Milvoki sa 125:107, a u poslednjem kolu odmeriće snage protiv Dalasa koji je peti. Na poziciju broj dva je Minesota koja bila bolja od Atlante Hoks 109:106, a u narednom kolu igraju protiv Feniksa. Definitivno najteži zadatak ima Oklahoma. Biće zanimljivo ispratiti ovaj rasplet događaja i videti ko će na kraju biti lider regularnog dela NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading