ČUVENI AMERIKANAC STAO U JOKIĆEVU ODBRANU: "Ne diraj medveda, čoveče, to je SRBIN!"

Autor:

Sport

05.04.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oni dolaze iz rata čoveče"

ČUVENI AMERIKANAC STAO U JOKIĆEVU ODBRANU: "Ne diraj medveda, čoveče, to je SRBIN!"

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Legendarni bivši američki košarkaš Kevin Garnet stao je u odbranu NBA igrača sa ovih prostora, pre svih Nikole Jokića. Istakao je važnost ratnih okolnosti i teškog odrastanja evropskih igrača, posebno onih sa prostora Srbije i Hrvatske. Prema njegovim rečima, evropski igrači odavde dolaze iz teških životnih situacija, što ih čini posebno agresivnim na terenu, ali ne na način na koji to čine američki igrači.

- Evropljani dolaze iz pravih sr**a. Oni dolaze iz rata čoveče, oni dolaze iz situacija gde su u školu morali da idu tokom rata dok su padale bombe. Smrtno sam ozbiljan. Govorim o Srbima, Hrvatima, govorim o tim stranim igračima, rekao je Kevin Garnet.

Na to je Pol Pirs prokomentarisao: 

- Nije do toga u čemu su bili, nego kako su to doživeli.

Imao je šta da odgovori Garnet koji očigledno gaji simpatije ka ovdašnjim igračima.

- Pričaš o tome, čoveče, kao da su američki igrači posebni i jedinstveni. Mi dolazimo iz drugačije situacije, dok evropski igrači dolaze iz skroz drugačijeg života, brate. Kada kreneš da kopaš po njihovoj prošlosti, oni su mekani u smislu agresivnosti kao američki košarkaši. I oni su agresivni, ali ne preteruju i zbog toga dolazi pretpostavka da su mekani. O tome pričam.

Nakon toga je Pirs pokušao da kaže još nešto, na šta mu je Garnet "odbrusio": 

- Čoveče, zaustavi se, ne diraj medveda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading