TRENER VALENSIJE SE DIVI ŽELJKU OBRADOVIĆU! "Nije moglo bolje za početak!"

Autor:

Sport

12.04.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep oproštaj crno-belih od Evrolige.

TRENER VALENSIJE SE DIVI ŽELJKU OBRADOVIĆU! "Nije moglo bolje za početak!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su u poslednjem kolu Evrolige ekipu Valensije u Areni rezultatom 79:66.

Iako meč nije imao rezultatskog značaja, budući da su obe ekipe izgubile šanse da se nađu među 10 najboljih, susret je bio i te kako uzbudljiv. Videli smo Partizan baš u onakvom izdanju koji najbolje prikazuje sezonu u Evroligi - od sjaja do očaja i obrnuto, s tim što je sada zabeležena pobeda.

Trener Valensije Ćavi Albert nakon meča istakao je da je tim došao da se dokaže.

Republika

Foto: Vikipedija

Ćavi Albert

- Želimo da se takmičimo 100 posto, da kontrolišemo ritam. Došli smo da se takmičimo, ali smo kontrolisali minute naših igrača. Došli smo da igramo protiv velikog tima i da se dokažemo. Završili smo fantastičnu regularno sezonu u Evroligi i nastavljamo u domaćem prvenstvu - rekao je trener Valensije.

Ostao je oduševljen zbog cele atmosfere koja ga je dočekala na njegovoj debitantskoj utakmici.

- Ovo je moja prva utakmica kao glavnog trenera, prva sezona u Evroligi. Možete samo zamisliti kako je za mladog trenera igrati u Beogradu, najboljem gradu sa velikom istorijom, u Areni, u ovoj atmosferi, protiv Željka Obradovića sa suprotne strane... Nije loše za prvu utakmicu. Želeo sam da se borimo na ovom meču, želeo sam da se takmičimo za plej-in, ali... Svakako, uživao sam u utakmici. Bilo je lepo mesto da se igra košarkaška utakmica - zaključio je Albert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading