SNEŽANA IZ UBA NESTALA PRE 4 DANA: Porodica moli za pomoć

Autor:

Vesti

12.04.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak je, kako kaže, pijavljen policiji, koja je utvrdila da je Snežana izvadila karticu iz telefona.

SNEŽANA IZ UBA NESTALA PRE 4 DANA: Porodica moli za pomoć

Foto: Društvene mreže

Snežana Lentić (52) nestala je u ponedeljak, 8. aprila oko 11 časova, a njeno poslednje kretanje zabeleženo je na autobuskoj stanici u Ubu gde je izašla iz autobusa, rekao je njen sin. Kako kaže, Snežani je ovo prvi put da nestane, a zdravstvenih problema nije imala.

- Nikada pre se nije dogodilo da ode i da ne znamo gde je. Ona nema zdravstvenih problema, ali je u poslednjih nekoliko godina postala veoma osetljiva - rekao je Snežanin sin.

Nestanak je, kako kaže, pijavljen policiji, koja je utvrdila da je Snežana izvadila karticu iz telefona.

- Policija je utvrdila da je ona izvadila i bacila karticu iz telefona. Sa sobom je ponela sva dokumenta i oko 15.000 dinara - istakao je.

Snežana je u trenutku nestanka na sebi imala teget majicu, farmerke i bele patike. Ukoliko vidite Snežanu pozovite policiju ili broj telefona 0643401576 ili 0649133547.

Snežanin sin ističe da je ovo prvi put da njegova majka nestane, što čini situaciju dodatno neobičnom i zabrinjavajućom. Takođe, naglašava da Snežana nije imala zdravstvenih problema, ali je u poslednjih nekoliko godina postala veoma osetljiva. Ova informacija ukazuje na mogućnost da postoji emotivni ili mentalni faktor koji je uticao na Snežanino nestajanje.

Policija je utvrdila da je Snežana izvadila i bacila karticu iz telefona pre nestanka. Ova radnja deluje kao plansko uklanjanje tragova i može upućivati na nameru da se sakrije identitet ili lokacija. Dodatno, Snežana je ponela sa sobom sva dokumenta i određenu količinu novca, što može ukazivati na planiranje odlaska ili skrivanja.

Ukoliko vidite Snežanu pozovite policiju ili brojeve telefona 0643401576 ili 0649133547. Apel za pomoć u pronalaženju Snežane upućen je javnosti, naglašavajući važnost saradnje građana u rešavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading