JOŠ JEDAN KOJI BEŽI OD JOKIĆA: Denver dobio SJAJNE vesti pred meč ODLUKE!

Autor:

Sport

10.04.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se vratiti.

JOŠ JEDAN KOJI BEŽI OD JOKIĆA: Denver dobio SJAJNE vesti pred meč ODLUKE!

Foto: Tanjug/AP

Karl Entoni Tauns i Nikola Jokić

Minesota će biti oslabljena u verovatno odlučujućem meču za prvo mesto na Zapadu pred plej-of. “Vukovi” će gostovati Denveru bez Karla Entonija Taunsa, jednog od najboljih igrača.

On je van parketa još od 4. marta, ali je prvobitno najavljeno da bi mogao da se vrati na teren upravo u meču sa zvaničnim šampionom. Međutim, do toga nije došlo jer nije uspeo da reši problem sa meniskusom u potpunosti.

Nagetsi i Timbervulvsi izjednačeni su na vrhu Zapada sa skorom 55-24, tri meča pre kraja ligaškog dela sezone. Meč u Koloradu počinje noćas rano ujutro od četiri sata po našem vremenu.

Podsetimo, košarkaši Denvera pobedili su prethodne noći Jutu Džez rezultatom 111:95 u novoj rundi NBA lige. Srpski reprezentativac, Nikola Jokić odigrao je fenomenalnu partiju postigavši 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija i bio najefikasniji igrač na utakmici. Somborcu je malo falilo da stigne do 151. tripl-dabla u najjačoj ligi na svetu, ali je i bez njega bio najbolji na parketu.

Nema sumnje da je Jokić neverovatan igrač koji skoro nakon svake utakmice obori po neki rekord ili zabeleži potez koji reši meč. Nikola je ove sezone stigao do 65. dabl-dabl učinka, što ga stavlja na drugo mesto. Ispred je njega trenutno samo Domantas Sabonis, košarkaš Sakramento Kingsa. Ukoliko nastavi u ovom ritmu, nema sumnje da će dobiti ono što mu je prošle godine oduzeto - MVP trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading