TRISTAN VUKČEVIĆ BRUTALNO NAPLJUVAO PARTIZAN! Okrenuo LEĐA svojima! Jedva je DOČEKAO da ode, a evo šta je rekao o OBRADOVIĆU!

Autor:

Sport

09.04.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči mladog srpskog krilnog cenra.

TRISTAN VUKČEVIĆ BRUTALNO NAPLJUVAO PARTIZAN! Okrenuo LEĐA svojima! Jedva je DOČEKAO da ode, a evo šta je rekao o OBRADOVIĆU!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević i Željko Obradović

Nekadašnji košarkaš Partizana, Tristan Vukčević, napustio je crno-bele usred sezone i priključio se Vašington Vizardsima u NBA ligi. Iako bi ga grobari verovatno pamtiti po lepom, deluje da je sada odlučio da sa njima prekine svaku vezu. 

Naime, Tristan nije imao puno lepih stvari da kaže o svom vremenu provedenom u Partizanu, a čini se da je jedva dočekao prelazak preko "bare". 

- Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - rekao je Vukčević i dodao:

Foto: www.profimedia.rs

Tristan Vukčević

- Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - dodao je Vukčević.

Ipak, imao je samo reči hvale za Željka Obradovića!

- Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem.

Vukčević se brzo i sjajno uklopio u ekipu Vašingtona.

- Tim, trener i ljudi iz Vašingtona mi mnogo pomažu. Dočekali su me raširenih ruku. Osećam se veoma dobro, imam slobodu da igram svoju igru i pokažem šta mogu.

Priznaje da još nije razgovarao sa klubom oko nastavka saradnje.

- Nismo još razgovarali, želim da završim sezonu na dobar način, ostale su nam još tri utakmice. Kada završim videću sa ekipom šta će biti i kakvi su nam planovi. Trenutno ne razmišljam o tome, želim da igram i uživam u svojoj igri, to je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading