POČELO JE: Partizan je posle Zadra ZVANIČNO PONUDIO ŽELJKU OBRADOVIĆU NOVI UGOVOR!

Autor:

Sport

08.04.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se iščekuje potpis, ili ...

POČELO JE: Partizan je posle Zadra ZVANIČNO PONUDIO ŽELJKU OBRADOVIĆU NOVI UGOVOR!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na domaćem terenu rezultatom 113:74  u okviru poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige. Ipak, ova utakmica ima mnogo veći značaj, jer su crno-beli odlučili da upravo večeras ponude Željku Obradoviću novi ugovor!

Pre nekoliko dana je potvrđeno da će popularni Žoc dobiti ponudu, a onda je stigla i informacija da će trajanje biti na dve godine. 

Sada je "Telesport" preneo informaciju da je posle meča, Partizan i zvanično predstavio Željku papir na koji treba da stavi paraf. Takođe, navodi se da će odgovor stići "veoma uskoro". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Željko Obradović je trogodišnji ugovor sa crno-belima potpisao 2021. godine. Od tada je vratio klubu titulu AdmiralBet ABA lige, a takođe se našao nadomak Fajnal fora Evrolige, pre nego je "parni valjak" izgubio u kontroverznoj seriji protiv Real Madrida. 

Takođe, stručnjak iz Čačka je u svojoj karijeri osvojio devet titula šampiona Evrope, i teško izbrojive trofeje domaćih šampionata. Ostao je upamćen kao ikona u Atini, gde je predvodio grčki Panatinaikos punih 13 sezona. 

Najtrofejniji stručnjak Starog kontinenta se istakao i na reprezentativnoj sceni osvojivši dva zlata na Evropskim prvenstvima, i jedno na šampionatu sveta. U svojoj vitrini ima jedno srebro sa Olimpijskih igara i bronzu sa Evrobasketa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading