ZATVARANJE REGULARNOG DELA U ARENI! Partizan DOČEKUJE Zadar u poslednjem kolu! Sudar sa NESUĐENIM POJAČANJEM!

Autor:

Sport

08.04.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se spremaju za plej-of.

ZATVARANJE REGULARNOG DELA U ARENI! Partizan DOČEKUJE Zadar u poslednjem kolu! Sudar sa NESUĐENIM POJAČANJEM!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana dočekaće Zadar u okviru poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige od 19.00 časova u Areni. Iako ovaj duel nema rezultatski značaj, s obzriom da su obe ekipe osigurale svoju poziciju u plej-ofu šampionata Jadrana, i jednima i drugima utakmica će poslužiti kao priprema za naredne mečeve. 

Sigurno da će biti i uzbudljivo videti novi sudar crno-belih sa nesuđenim pojačanjem, Lukom Božićem.

Dvostruki MVP regionalnog takmičenja je bio prošle sezone dovođen u vezu sa "parnim valjkom", ali je danas osvanula informacija da će košarkaš Zadra na kraju sezone zaigrati za Valensiju, narednog protivnika Partizana u Evroligi. 

Foto: Starsport

Luka Božić

Željko Obradović prokomentarisao je naredni duel sa Zadrom, i istakao da želi dobru igru od svojih momaka. 

- Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of - rekao je strateg crno-belih.

Foto: Starsport

Željko Obradović

Sa druge strane, plejmejker Partizana Aleksa Avramović istakao je da ovaj meč ekipa očekuje sa "puno samopouzdanja".

- Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro. Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni deo takmičenja da zatvorimo pobedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedelje izaći sa dve pobede - rekao je Avramović.

Meč možete pratiti na Areni Sport Premium 1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading