PARTIZAN POKAZAO DA SE NE ŠALI! Crno-beli u meču BEZ ZNAČAJA RAZMONTIRALI nemoćni Zadar!

Autor:

Sport

08.04.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Željka Obradovića maksimalno koncentrisani.

PARTIZAN POKAZAO DA SE NE ŠALI! Crno-beli u meču BEZ ZNAČAJA RAZMONTIRALI nemoćni Zadar!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na domaćem terenu rezultatom 113:74  u okviru poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige. Iako meč ni jednima, ni drugima nije uticao na poziciju u plej-ofu, crno-beli su se poneli kao da odlučuje sezonu i sa velikom sigurnošću ušli u pripreme za završnicu šampionata Jadrana. 

Najefikasniji u "parnom valjku" bio je  Aleksa Avramović sa 18 poena, pet skokova i čak osam asistencija. Ono što će uzbuditi grobare je partija Džejlina Smita. Reprezentativac Hrvatske, koji je doveden kao relativno zvučno pojačanje usred sezone, nije do sada pokazao praktično ništa od svog potencijala viđenom u Evroligi sezonama unazad. 

Republika

Foto: twitter/partizan

Džejlin Smit

Ipak, utakmica sa Zadrom je druga priča jer je Džejlin imao čak 16 poena uz veoma solidan procenat šuta za tri (4/8). 

Što se gostujuće ekipe tiče, najistaknutiji košarkap bio Dario Drežnjak. Košrkaš sa primorja je ubacio 15 poena, a ispomoć je pronašao u Karlu Žganecu koji ga je pratio sa istim košgeterskim učinkom.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste poenterska sakrivenost Luke Božića. Dvostruki MVP AdmiralBet ABA lige je pogodio tek nekih deset poena, iako je na terenu proveo svih 40 minuta. Naravno, njegov uticaj je bio evidentan u asistencijama, kojih je takođe imao deset, tako da je makar ubeležio novi dabl-dabl učinak. 

Podsećamo da se danas pojavila informacija kako će Božić pojačati Valensiju od naredne sezone, a takođe, moguće je da je nešto lakša partija način da se skine pritisak pred plej-of regionalnog takmičenja. 

Partizana će se na kraju takmičenja naći na drugoj poziciji i ići na Igokeu četvrtfinalu, dok Zadar sedi na šestoj poziciji i ide na noge Budućnosti. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading