CEO SVET ZABRINUT ZA DŽEKIJA ČENA! DA LI JE DOBRO? Fanovi zabrinuti nakon što se pojavila viralna fotografija (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeki Čen proslavlja 70. rođendan i obratio se fanovima koji su bili zabrinuti za njegov izgled

CEO SVET ZABRINUT ZA DŽEKIJA ČENA! DA LI JE DOBRO? Fanovi zabrinuti nakon što se pojavila viralna fotografija (FOTO)

Foto: Tanjug/AP


Tokom vikenda, legendarna akciona zvezda Džeki Čen proslavio je svoj 70. rođendan i  obratio se zabrinutim fanovima u vezi sa starenjem. Ovo dolazi nakon što je viralna fotografija voljenog glumca sa sedom kosom na događaju izazvala brigu među korisnicima društvenih medija.

U nedelju, Čen je obeležio ovaj važan rođendan deljenjem kolaža sebe na različitim filmskim setovima tokom svoje slavne holivudske karijere. U opisu, on je priznao da je uočio zabrinutost kod svojih fanova za njegovo zdravlje nakon što je kružila fotografija sa njegovom "belom bradom". Iako siva kosa u 70. godini sigurno nije neuobičajena, Čen je odlučio da umiri svoje zabrinute fanove u vezi sa svojim novim izgledom.

 

 


"Nedavno je mnogo prijatelja videlo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili veoma zabrinuti za moje zdravlje. Želim da iskoristim ovu priliku da svima kažem, ne brinite!" - rekao je Čen. "Mogućnost starenja je blagoslov."

Obrativši se zabrinutostima u vezi sa svojim izgledom, Čen je objasnio da je transformacija bila za njegovu poslednju filmsku ulogu, koja je zahtevala da ima belu kosu i iznošen izgled. Istakao je svoju spremnost da isproba nove stvari za film, bila to izazovna koreografija ili izgled lika.

 

 

 

 


"Čak i pre današnjeg dana, mnogi prijatelji su me podsećali, 'Džeki, ti ćeš imati 70 godina!' Svaki put kada bih čuo ovaj broj, moje srce bi preskočilo - već imam 70 godina?" - izrazio je Čen. "Mogućnost starenja je blagoslov. Posebno za nas kaskaderske izvođače, ne znamo koliko smo srećni što možemo da starimo."

Poznati glumac je istakao svojih 62 godina u zabavnoj industriji, izražavajući svoju sreću što i dalje može da radi u industriji. "Gledajući ove fotografije, vraćaju se toliko divnih sećanja. Sve što mogu da kažem je: volim da pravim filmove, i volim sve vas," - zaključio je Čen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Đorđe

09.04.2024 11:23

Samo da znate da me zabole k....c za njim, znam da ovo nećete objaviti, ali mi prija da iznesem moj stav a verujem i mnogo ljudi u Srbiji, a vi kako hoćete