RAZAPINJU OCA UBIJENOG MLADIĆA SAMO ZATO ŠTO JE NA LISTI SNS! Pristalicama opozicije mržnja pomutila razum

Autor:

Vesti

08.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milosava Todorovića, čijeg je sina Dalibora (25) ubio monstrum Uroš Blažić, optužili da profitira na njegovoj smrti

RAZAPINJU OCA UBIJENOG MLADIĆA SAMO ZATO ŠTO JE NA LISTI SNS! Pristalicama opozicije mržnja pomutila razum

Foto: Društvene mreže, Printscreeen

Pristalicama opozicije mržnja je potpuno pomutila razum, a sada su se ostrvili na Milosava Todorovića, čijeg je sina Dalibora (25) u krvavom piru u Duboni ubio monstrum Uroš Blažić 4. maja prošle godine. I to samo zato što se "usudio" da se nađe na listi Srpske napredne stranke za beogradske izbore 2. juna.


JEZIVI KOMENTARI


Umesto saosećanja, zasula ga je lavina najgnusnijih uvreda. Na objavu na Tviteru u kome je obelodanjeno da je Milosav kandidat na izborima ređali su se komentari sve crnji od crnjeg: od "Ludak našao način da se omasti", preko "Da li je moguće da parazitira na smrti svog sina", pa do "Još da stave na listu oca ubice i komplet".


- Ko zaista poznaje simpatizere, članove i biračko telo SNS, ništa mu nije neobično. Zato mi se kosa na glavi podigne kad čujem i pročitam: jadni, ucenjeni, siromašni, morali su zbog... Kad god se sažalite na bilo koju SNS tužbalicu preveslani ste - jedan je u nizu jezivih komentara, na šta se nadovezao još bizarniji:
- Mislim da mnogi ne povezuju uopšte svoje nedaće s vladajućom strankom. Naprotiv, čak misle da ih stranka štiti od još većih nedaća, odnosno da nedaće postoje zato što postoje protivnici stranke. Orvel je upozoravao.


Slična matrica je, nažalost, viđena i u slučaju lešinarenja na masakru u "Ribnikaru", koji se odigrao samo dan pre zločina u Duboni i Malom Orašju. Pod maskom žalosti i brige za decu, organizovani su protesti, za koje se kasnije ispostavilo da imaju isključivo političke zahteve i da su im žrtve poslednja briga.


KAZNIĆE IH NAROD


- Kad su bez trunke srama uoči prethodnih izbora rekli roditeljima ubijene dece da oni nemaju tapiju na bol, očigledno je da su tu tapiju politički bednici iz bivšeg režima dodelili sebi - kaže za Srpski telegraf Vladimir Orlić, poslanik i potpredsednik Glavnog odbora SNS.
On dodaje da je za njih sve odavno postalo samo mržnja i lični obračun s predsednikom Vučićem, listom koja nosi njegovo ime, ljudima koji se bore za Srbiju i toj politici pripadaju:
- Za druge ljude, njihove sudbine, život bilo čiji, pljačkašku bulumentu - baš briga. To svi vide i za to će biti kažnjeni od naroda.


Milosav Todorović juče nije bio dostupan za komentar na ove sramne prozivke.


Otvorena rana koja ne zarasta


Dalibor je bio jedini sin Milosava i Danijele Todorović.
- Imali smo sina za primer. Moje dete je imalo dobrotu. Moj jedini sin. Sve je sad gotovo, velika rana otvorena, od koje se nikada nećemo oporaviti - govorio je posle tragedije nesrećni otac i prozvao roditelje ubice:
- Trebalo je da vaspitaju sina da bude čovek, a oni su ceo život negovali sina ubicu. Tukao se s komšijama, maltretirao ljude, ubijao kučiće, zauzimao tuđu zemlju, to su dovoljni dokazi o kakvom tipu ličnosti je reč.


Blažićeve žrtve
- Dalibor Todorović
- Kristina i Milan Panić
- Nemanja Stevanović
- Lazar Milovanović
- Marko Mitrović
- Aleksandar Milovanović
- Nikola Milić
- Petar Mitrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
VLAUCA

08.04.2024 23:07

OVI iz kvazi opozicije i njihovi sinpatizeri su 99% OLOSI, PRIMITIVCI ,OBICNE VUCIBATINE koje hoce leba bez motike .EEEE pa nece da moze ,samo VLASKA MAGIJA moze da im pomogne.