SJAJNE VESTI ZA DELIJE! Šampion Evrope potpisao UGOVOR!

Autor:

Sport

08.04.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evidentno da je prikazano bilo dovoljno.

SJAJNE VESTI ZA DELIJE! Šampion Evrope potpisao UGOVOR!

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda i Trej Tompkins su produžili saradnju do kraja sezone! Ova vest dolazi dan nakon što je Amerikanac debitovao u crveno-belom dresu u pobedi nad Splitom na "Gripama" rezultatom 92:73.

Tompkins je potpisao ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana 7. februara, ali je na zvanični debi čekao puna dva meseca, jer se oporavljao od povrede kolena.

Foto: Starsport

Trej Tompkins

Odluka da se saradnja sa krilnim centrom produži je očekivana, jer je prethodno potpisivao dva kratkoročna ugovora sa crveno-belima, a očigledno je da je zadovoljio kriterijume stručnog štaba.

Na debiju za Zvezdu, Tompkins je postigao četiri poena za 10 minuta na parketu, a ukoliko bude zdrav, predstavljaće veliko pojačanje za tim Janisa Sferopulosa u borbi za trofej u ABA ligi, kao i u KLS-u.

Trej Tompkins (33) je u Crvenu zvezdu došao iz Zenita iz Sankt Petersburga, dok je najuspešniji deo karijere proveo u Real Madridu gde je proveo sedam sezona, a 2018. godine se okitio titulom prvaka Evrope na fajnal-foru u Beogradu.

Ukoliko bude zdrav, Trej Tompkins će biti od ključnog značaja za Crvenu zvezdu u borbi za trofej u ABA ligi i KLS-u. Njegovo iskustvo i kvalitet mogu biti presudni u odlučujućim trenucima, a njegov doprinos na terenu će biti od velikog značaja za tim Janisa Sferopulosa.

Produženje saradnje sa Trejom Tompkinsom donosi dodatnu sigurnost i kvalitet timu Crvene zvezde u završnici sezone. Očekuje se da će iskusni Amerikanac biti ključni faktor u ostvarivanju sportskih ciljeva kluba iz Beograda.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading