DONČIĆ IZVEO IRVINGA NA NARODNJAKE! Kajri: Omiljena pesma? Kada pevačici dajemo STOTINE DOLARA!

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena na konferenciji za medije.

DONČIĆ IZVEO IRVINGA NA NARODNJAKE! Kajri: Omiljena pesma? Kada pevačici dajemo STOTINE DOLARA!

Foto: Prinsktin

Irving

Kajri Irving, jedan od najboljih NBA košarkaša poslednjih godina, bio je glavni akter šaljive scene na konferenciji za medije Dalas Maveriksa koja je nasmejala sve pristune.

Novinari su pitali sjajnog beka koja mu je omiljena srpska pesma, a njegov urnebesni odgovor brzo se proširio društvenim mrežama. 

Inače, nije tajna da je najbolji igrač Dalasa Luka Dončić veliki ljubitelj srpske muzike, a opšte je poznato da u svlačionici i gde god ima priliku uživa uz narodnjake.

- Moja omiljena srpska pesma? Ona kad dajemo pevačici bakšiš vredan stotine dolara. Ako znate o čemu pričam, onda znate - rekao je Irving uz smeh i dodao:

- Nemojte to previše da istražujete, to je za Luku, čoveče.

 

 

Dončić i Irving su konačno zaigrali kako se od njih očekuje. Predvode franšizu iz Teksasa na sjajan način i trenutno su peti na tabeli Zapadne konferencijie sa skorom 47-30. Ispred njih su zasad samo Los Anđeles Klipersi (49-38), Oklahoma siti Tanderi (52-25), Minesota Timbervulfsi (53-24) i aktuelni šampioni predvođeni Nikolom Jokićem - Denver Nagetsi (54-24). 

A, što se Kajri Irvinga tiče, zanimljivo je da se on od ranije bavi muzikom. U pitanju je, naravno, hip-hop žanr, a pre pet godina izdao je singl numeru koja je skupila više od 7,5 miliona pregleda na jutjubu.

Inače, Dalas je pobedio Hjuston sa 147:136, a bivši igrač Partizana Dante Egzum dao je trojku za produžetak. Na kraju, Kajri Irving ubacio je 48 poena, a Luka Dončić 37.

Standings provided by Sofascore
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading