EMBID ISPAO IZ MVP TRKE, PA ZAKUKAO: Još uvek nisam preboleo, uzelo je psihički danak! DEPRESIVNO JE!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunski centar do skoro je bio povređen.

EMBID ISPAO IZ MVP TRKE, PA ZAKUKAO: Još uvek nisam preboleo, uzelo je psihički danak! DEPRESIVNO JE!

Foto: Tanjug

Nakon višemesečne pauze, Džoel Embid se napokon vratio na teren, ali teška povreda meniskusa levog kolena ostavila je traga. Ipak, kamerunski centar je pokazao snagu i talent u pobedi Filadelfije nad Oklahomom rezultatom 109:105, postigavši 24 poena uz sedam asistencija i šest skokova za manje od pola sata provedenog na terenu.

Embid je zbog dugog odsustva ispao iz trke za individualne nagrade ove sezone, a Nikola Jokić se ističe kao glavni favorit za MVP titulu. Nakon toga, Embid je otkrio da je povreda imala veliki uticaj na njega, kako fizički, tako i psihički.

- Ovo je uzelo psihički danak. Plaćao sam cenu, koja nije bila dobra. Još uvek nisam tamo gde bi trebalo da budem, posebno mentalno, ali jednostavno volim da igram, volim košarku i želim da igram - izjavio je Embid.

Dodao je da se i dalje bori sa realnošću.

- Iz nekog razloga ova povreda je bila drugačija. Bila je razočaravajuća, bila je depresivna. Trebalo mi je vremena da je prebolim, a još uvek nisam preboleo - priznao je Embid.

Filadelfija Seventinsiksersi se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli Istočne konferencije NBA lige, a Embidov povratak na teren svakako je veliko pojačanje za ekipu. Međutim, usled novonastale situacije i stanja u kom se Embid nalazi, ostaje da se vidi kako će se njegov oporavak odvijati i da li će povreda i odsustvo imati teže posledice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading